Retourneren

  1. Wil je een product ruilen of retourneren?

Geen enkel probleem. Voor alle bestellingen geldt een retourmogelijkheid van 30 dagen. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht of retourrecht genoemd.

  1. Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Tupps worden verzonden, verrekenen wij dan ook met het eventueel terug te storten bedrag.

Het is belangrijk dat je product in ongebruikte staat verkeerd, en dat je je product in de originele verpakking terugstuurt. Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen. Daarnaast is het van belang om het verzendbewijs te bewaren.

  1. Hoe lang duurt het voordat het geld is teruggestort?

Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten. Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product, of nadat je op afdoende wijze hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd.

  1. Ik heb een beschadigd product ontvangen.

Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kan het helaas gebeuren dat een product toch schade oploopt vóór of tijdens bezorging. Wij doen er natuurlijk alles aan om deze situaties te voorkomen.

Mocht je toch een beschadigd product hebben ontvangen, neem dan binnen 48 uur contact met ons op. Schademeldingen dienen binnen 48 uur te worden gedaan. Wij zorgen er dan voor dat je het onbeschadigde product zo spoedig mogelijk thuis ontvangt.

  1. Wat houdt het herroepingsrecht in?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst met Tupps te herroepen. Wanneer je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht ben je verplicht dit binnen 15 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan ons. Het kenbaar maken kun je doen middels het modelformulier. Je bent hiertoe echter niet verplicht. Een e-mail is ook voldoende. Nadat je ons kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het product binnen 15 dagen retour te sturen. Je krijgt vanzelf het juiste retouradres voor jouw artikel tijdens je retourmelding. We hebben namelijk meerdere retouradressen (partners van Tupps meegerekend) en op deze manier krijg je altijd automatisch het juiste adres. Je dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

De waardering van www.tupps.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.